user_mobilelogo

Hamar - Tynset er x km. Vi hadde pent kjørevær og turen gikk greit.

Første stopp var Koppang, der måtte vi innom kirkegården for å hvordan det så ut. Gravene var pent stelt og veldig fine. Veien dit var imidlertid ikke helt den gamle. Veien nord for stasjonen over jernbanen var borte. Den hadde måtte vike plass for tømmerlasteplass med høyt støygjerde.

20.minutter senete kom vi til Bjøråa rasteplass. Vi hadde nettopp passert Noren samfunnshus der Jan Eriks far gikk på folkeskolen i huset ved siden av. Her kom den største elgen vi noensinne har sett ut av skogen. Mange lot seg imponere og stoppet for å ta bilde, det gjorde også vi (se første bilde).

 

Så cachet vi oss videre på en rasteplass ved Barkald før vi kom til Tynset. Der tok vi inn på campingen og rigget oss til. Kusine Eli kom og hentet Jan Erik for et besøk hos tante Ingrid og onkel Kjell på sykehjemmet mens Hanne luftet hund og gjorde Tynset utrygg. Det var veldig hyggelig å hilde på onkel og tante igjen selv om det er tydelig at 95 og 93 år setter sit preg på livet. Hanne hadde funnet flere store saker her oppe. Først Verdens største sparkstøtting på torget. Et velvoksent troll og til slutt de største myggene du kan tenke deg. Se bilder på slutten her. Så ble vi med hjem til Eli og Per for VM finale i fotball, bevertning og vin. Det var skikkelig kos og vi travet hjem til campingen i godt sommervær midt på natta mens vi hørte slåmaskina dure et stykke unna.

Verdens største spark:

 

Rekordmygg på Tynset vg skole